Lentopallon miesten Mestaruusliigan välierissä nähdään todella tiukka sarja, kun hallitseva mestari VaLePa ja Savo Volley kohtaavat. Savo Volleyn tähtihakkuri Olli-Pekka Ojansivu ennakoi sarjaa Suplan Palloralli-podcastissa.

Ojansivu ja VaLePan hakkuri Urpo Sivula pääsevät ottamaan toisistaan mittaa myös yksilötasolla, eikä Ojansivun mukaan liigan kirkkaimpien tähtien ja kiinnostavimpien persoonien kohdatessa yksikään katsoja ei jää kylmäksi.

– Ei varmasti! Tulee hienot taisteluparit, kun vastakkain on aika isoja egoja. Veikkaan, että Antti Siltalakin syttyy aika lailla. Saa nähdä, mahtuuko hän edes hallin ovista sisään, ”Lelu” naurahtaa.

Ojansivun mukaan syksyllä loukkaantunut nilkka ei ole vieläkään kunnossa, mutta pelaamaan hän pystyy.

– Kyllä se vaivaa edelleen. Se olisi pitänyt puhdistaa, kun se hajosi, mutta sitä on nyt myöhäistä murehtia. Välillä oli hyviä pätkiä, mutta välillä en pystynyt oikein edes kävelemään. Nyt sinne on laitettu kaikenlaista mömmöjä, että pystyisin pelaamaan. Pystyn pelaamaan, mutta ei nilkka ihan normaalisti liiku, hän sanoo.

Palloralli-podcastin tuore jakso kuunneltavissa Suplassa.