Oilers hyökkää puolivälierissä Happeen kimppuun – Kapteeni vannoo seurauskollisuutta: ”En mä voisi mitään muuta seuraa edustaa”

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Miesten Salibandyliigan runkosarjassa neljänneksi tullut Happee kohtaa pudotuspelien puolivälierissä Espoon Oilersin, joka miehitti sarjataulukossa viidennen sijan. Luvassa on todennäköisesti jännittävä ja tasainen ottelusarja. Runkosarjan kohtaamisissa kumpikin voitti kotiottelunsa.

Oilers-kapteeni Casper Pfitzner ei pelkää tulevaa vastusta.

– Ei pelota ollenkaan, vaikka Happee on kova ja menestynyt seura. Viime vuonna he olivat superfinaalissa, mutta nyt on uusi kausi, 27-vuotias hyökkääjä toteaa SuomiUrheilun haastattelussa.

Pfitzner ei usko, että ottelusarjan ensimmäisissä otteluissa reviteltäisiin avoimella salibandylla.

– Veikkaan, että ensimmäinen ja jopa toinen peli voivat olla hieman tunnustelevia vielä. Sen olen oppinut pudotuspeleistä. Ne osoittavat vähän, mihin se ottelusarja on menossa. Yksittäiset ottelut voivat olla kuitenkin kovin erilaisia.

– Uskon, että me menemme jatkoon viimeistään kuudennessa pelissä, seuraikoni povaa.

Oilers saa vastaansa Happeen tulivoimaisen hyökkäyksen, jota johtaa runkosarjan pistepörssin voittaja Peter Kotilainen. Liukas hyökkääjä merkkautti komeat 73 tehopistettä 26 ottelussa. Pfitznerin mukaan häntä ei kuitenkaan laiteta erityistarkkailuun.

– Ei me runkosarjassakaan laitettu ketään yksilöitä erityiskohteluun. Meidän pitää kaataa Happee sillä meidän ihan omalla yhtenäisellä pelillä. Huomasimme jo viime kotipelissä, että kyllä me Happeen pystymme voittamaan.

Pfitzner aikoo olla kaukalossa joukkueelleensa pelillinen suunnannäyttäjä.

– Teen kaikkeni, että pallo löytyy verkosta. Aion näyttää esimerkkiä koko joukkueelle ja saada siihen onnistumisia päälle, niin uskon sen heijastuvan koko joukkueen tekemiseen ja saamme Happeen puolustuksen murrettua, 41 tehopistettä runkosarjassa tykittänyt hyökkääjä toteaa.

Hänelle Oilers on sydämen asia.

– Kyllä se merkkaa mulle ihan kaikkea. En mä voisi mitään muuta seuraa edustaa, ellei sitten olisi joku pakollinen muuttunut tilanne esimerkiksi työn takia. Olen pelannut täällä niin monta vuotta ja rakastan seuraa koko sydämestäni. Mulla on etuoikeutettu olo, kun saan olla mukana tässä projektissa ja vielä kapteenina.

Tämän vuoden pelillinen ilme on miellyttänyt viime vuosiin verrattaessa.

– Jos vertaa muutamaan edelliseen kauteen, niin kyllä sen on huomannut. Nyt on todella kiva pelata kasvattajaseurassa. Seuralla on pyrkimys mennä eteenpäin tosi kovasti, mutta se tehdään kuitenkin maltilla ja pitkäjänteisesti. Se heijastuu kaukaloon ja meillä on todella yhtenäinen jengi. On ilo olla aina koko joukkueen kanssa treeneissä ja peleissä.

Tunnollinen pelimies toivoo joukkueeltaan pudotuspeleissä etenkin yhtä asiaa.

– Haluisin, että meillä on sellainen loistava ja tsemppaava fiilis, joka auttaa koko joukkuetta, Oilers-kippari päättää.

Happeen ja Oilersin välinen puolivälieräsarja alkaa torstaina klo 18.30 Jyväskylässä.

Jesse Happonen

» Seuraa maailman huippusalibandya Ruudusta. Jopa 120 ottelua kaudessa!

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS