Naisten ja miesten maailmancupin viimeisimpiä osakilpailuja kilpailtiin tänään niin Slovenian Kransjka Gorassa kuin myös Tshekkien Spindleruv Mlynissä.

Spindleruv Mlynissä Nella Korpio starttasi pujotteluun numerolta 42. Korpio oli ensimmäisen kierroksen 39:s, +4.93 sekuntia kärkiajasta.

Pujottelun voittoon Yhdysvaltain Mikaela Shiffrin, toiseksi Sveitsin Wendy Holdener (+0.85) ja kolmanneksi Slovakian Petra Vlhova (+2.03).

Kransjka Gorassa miesten maailmancup-viikonloppu alkoi suurpujottelulla, jossa nähtiin peräti kolme suomalaista: Samu Torsti (55), Arttu Niemelä (53) ja uransa toisen maailmancup-starttinsa tehnyt Marlon Sjoberg lähtönumerolla 71.

Torsti sijoittui ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalle 38:s (+2.91). Niemelän ja Sjobergin pujottelu päättyi ulosajoon.

– Tämä oli osaltani kauden viimeinen maailmancup ja täytyy todeta, että terveys vei kovimman terän tänään ja se näkyi ja tuntui laskussa. Hieman karvas maku jäi koko MC-kaudesta suuhun, kommentoi Torsti.

Podiumilla nähtiin tuplasti norjalaisväriä kun suurpujottelun voittoon laskivat Norjan Henrik Kristoffersen ja toiseksi joukkuetoveri Rasmus Windingstad (+1.65) Kolmannelle sijalle Sveitsin Marco Odermatt (+3.86).

Lähde: Alpineskiteam.fi