Suomalaismäkihyppääjä manaili surkeita hyppyjään: ”Ei ollut yhtään hauskaa ja kivaa toi homma”

© Kuva: Getty Images

Mäkihypyn maailmancupin kauden viimeinen joukkuekilpailu hypättiin tänään Planicassa. Suomen joukkue ylsi kilpailun toiselle kierrokselle ja sijoittui lopulta kahdeksanneksi.

Suomen joukkueen pisimmistä hypyistä vastasi ankkurina hypännyt Antti Aalto, jonka hypyt kantoivat 214,5 ja 213 metriä. Aalto pohti, että parempaakin olisi ollut otettavissa.

– Ei ihan paras päivä mäessä, mutta hyvin lähellä. Jäi loppulennossa vähän vasten, olisi voinut imuttaa vielä jonkin verran metrejä. Kelpo suoritukset kuitenkin, totesi Aalto.

Suomen kilpailun avannut Jarkko Määttä totesi saaneensa toiselle kierrokselle viikonlopun parhaan hyppynsä.

– Sai parannettua karsintapäivästä ja eilisestä koehypystä. Toiselle kierrokselle sain parhaimman hypyn täällä. Siinä mielessä ihan ok, mutta eihän tuo ole vielä siellä missä haluaisi olla, kommentoi Määttä.

Myös Eetu Nousiainen ja Andreas Alamommo paransivat suorituksiaan kilpailun edetessä. Nousiainen ei kuitenkaan ollut tyytyväinen päivän otteisiinsa.

– Huonointa mitä olen täällä tehnyt, ei ollut yhtään hauskaa ja kivaa toi homma. Rupesi miettimään liikaa, tulee oikeaan saumaan kauden lopetus. Vahvempana sitten ensi kautta kohti, totesi Nousiainen.

– Sai vähän Norjan RAW AIRilta parannettua, silti aika kaukana siitä mitä pystyi esimerkiksi viime kaudella täällä tekemään, kertoi Alamommo.

Joukkuekilpailun voitti Puola, vain 8,1 pisteen erolla Saksaan. Kolmanneksi hyppäsi Slovenian joukkue.

Miesten maailmancup päättyy huomenna henkilökohtaiseen kilpailuun, jossa suomalaisista mukana on Antti Aalto.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.