Pisimmälle suomalaispelaajista lentopallon Mestarien liigassa tällä kaudella selvinneen Roosa Koskelon pelit päättyivät perjantaina, kun hänen joukkueensa Allianz MTV Stuttgartin kohtaloksi tuli italialainen seura Novara.

Kausi on kuitenkin ollut tähän saakka todellinen menestys Koskelalle. Nainen on itsekin yllättynyt, kuinka hyvin pelit ovat sujuneet.

– Itselleni positiivisin asia on se, kuinka upeasti olen henkilökohtaisella tasolla pärjännyt. Täytyy myöntää, että siitä olen yllättynyt. Pallot tulee kovempaa, nopeampaa ja reagointiaika on paljon lyhyempi näissä peleissä, Koskelo sanoi Suplan Palloralli-podcastissa.

Samaan aikaan varmistui Stuttgartin Bundesliigan runkosarjan voitto kierros ennen loppua, kun Wiesbaden kaatoi yllättäen vieraissa sarjakakkosen Schwerinin 3-1. Koskelo kehuukin Saksan lentopalloa ja fanikulttuuria.

– Sarja on tosi kova ja tosi tasainen. Kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa. Viimeistä kierrosta ennen ei vielä tiedetty sarjasijoituksia. Minun mielestäni ei kauhean montaa kovempitasoista liigaa ole Euroopassa. Turkki, Venäjä ja Italia ovat vielä edellä, mutta niiden jälkeen tulee heti Bundesliiga, 27-vuotias libero kertoi.

– Joka paikassa on paljon väkeä ja äänekäs yleisö. Varsinkin alkukaudesta yllätti, että en ollut hermostunut. Täällä kaikki on suurempaa, kuin mihin olin tottunut. Ainakin bussillinen fanejamme on mukana jokaisessa vieraspelissäkin.

Palloralli-podcast on kuunneltavissa Suplassa.