TPS hävisi kotonaan – Pelicans kiusasi hallitsevaa mestaria

© Kuva: Juha Tamminen
Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

Naisten Salibandyliigassa pelattiin sunnuntaina toiset puolivälieräottelut.

Turussa Rankat Ankat tasoitti ottelusarjan 1-1-tilanteeseen, kun TPS kaatui lukemin 4-6. Myös EräViikingit ja Koovee menevät kolmanteen peliin tasatilanteesta 1-1. EräViikingit päihitti tamperelaiset jännitysnäytelmän jälkeen jatkoajalla 4-3.

Sunnuntai oli tamperelaisjoukkueille huono, sillä Kooveen lisäksi myös Classic hävisi. PSS haki vierasvoiton lukemin 6-8, ja johtaa ottelusarjaa näin voitoin 2-0. Lahdessa Pelicans kiusasi SB-Pro:ta, mutta joutui taipumaan jatkoajalla lukemin 3-4. Hallitseva mestari johtaa otteluparia täten voitoin 2-0.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran keskiviikkona.

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!