Viime joulukuussa Tyson Fury otteli Deontay Wilderin kanssa ratkaisemattoman. Tuo ottelu oli kuin titaanien taisto, jonka jälkeen nyrkkeilykansa on himoinnut revanssia.

Kaksikon uusintaottelua ei nähdä ainakaan tänä vuonna. Fury kohtaa seuraavaksi saksalaisen Tom Schwarzin. Wilder puolestaan Dominic Breazealen.

Furyn valinta kohdata Schwarzin tasoinen tuntematon nyrkkeilijä on aiheuttanut hämmennystä. Jotkut ovat kommentoineet ottelun olevan täysi vitsi. Yksi heistä on Dillian Whyte, joka kuuluu myös raskaansarjan huippuihin.

– Olet maailman neljän parhaan nyrkkeilijän joukossa, niin miksi ottelet Tom Schwarzia vastaan? Olet lineaalinen mestari, niin miksi kohtaat Tom Schwarzin? On olemassa paljon parempi vastustajia, niin miksi helv***ssä ottelet Tom Schwarzia vastaan? Hän sanoo, että taistelee missä ja milloin vaan ketä tahansa vastaan, mutta sitten hän kohtaa Tom Schwarzin? Tiedän, että ottelu Wilderia vastaan otti koville ja haluat helpomman vastustajan, mutta Tom Schwarzin kohtaaminen on täysi vitsi, Whyte vuodatti.

Rivien välistä on luettavissa, että Whyte olisi ollut itse valmis kohtaamaan Furyn. Saksalainen Schwarz ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua, mutta 24-vuotias nyrkkeilijä on otellut lähinnä vain kotimaassaan, joten todellisista huippuvastustajista hänellä ei ole kokemusta.

Lähde: talkSPORT