UFC:n huippulupauksella jälleen näytön paikka Lontoon jännittävässä otteluillassa – ”Hän Liverpoolin katupoika ja uskottava”

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelun ykkösorganisaatio UFC tarjoilee todella laadukkaan ottelukortin Lontoon illassa 16. maaliskuuta. Päähuomio keskittyy puhuttuun nousevaan tähteen Darren Tilliin, joka pyrkii raivaamaan tietä uuteen MM-otteluun.

Kuten viime vuosina on ollut tapana, UFC on panostanut jälleen suuresti Lontoon maaliskuiseen otteluiltaan. Tapahtumasta on tullut aikojen saatossa yksi promootion tärkeimmistä Euroopan illoista.

– Nyt ei ole aivan isoimpia tähtiä, mutta tarjolla on kuitenkin mestaruusottelun tason äijää. Kokonaisuudessaan todella kova 13 ottelun kortti, kamppailuasiantuntija Jani Mesikämmen hehkuttaa Unibetin Ylilyönti-podcastissa.

– Tämä on hyvä kortti, sieltä löytyy paljon erilaisia tarinoita ja todella mielenkiintoisia ottelijoita, huippuvalmentaja Jaakko Dahlbacka säestää.

Erityisen hyvillään kamppailukonkarit ovat Lontoon illan päämittelöstä. Nälkäisten Tilin ja Jorge Masvidalin kohtaamisen lähtökohdat lupaavat harvinaisen väkevää ja aitoa nyrkkirysyä.

– Darren Till on tällainen Liverpoolin katupoika, katujen kasvatti, joka on uskottava ja hyvä suustaan. Jorge Masvidal on Miamin vastaavanlaisilta kaduilta ja elänyt paljasnyrkkitappeluiden siivittämää villiä nuoruutta. Nämä kaverit ovat varsin samanlaisia jätkiä toisilta puolilta maailmaa, Dahlbacka luonnehtii viikon taistelun tarinaa.

– Melkoista rytinää luvassa, Mesikämmen tiivistää.

Tillin ja Masvidalin tähdittämä otteluilta näkyy suorana Viaplayssa lauantaina klo 22.00 alkaen.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.