UFC:n Lontoon illan karut tapahtumat herättivät kohua – tylysti tyrmätylle huippulupaukselle povataan uutta nousua: ”Tässähän meillä on uusi Bisping”

© Kuva: Getty Images

Brittiyleisö pääsi elämään melkoista tunteiden vuoristorataa kamppailuviihteen merkeissä viime viikonloppuna.

Unibetin Ylilyönti-podcastin kamppailuasiantuntijat Jaakko Dahlbacka ja Jani Mesikämmen ylistävät UFC:n Lontoon otteluiltaa jätimenestykseksi yllättävistä tuloksista ja takahuonekäsirysyistä huolimatta.

Liverpoolin kasvatille Darren Tillille toivottiin näyttävää voittoa päämittelöstä Jorge Masvidalia vastaan, mutta toisin kävi.

Floridalaisottelija latasi kotikehän pojalta tajun kankaalle järisyttävällä iskulla, joka jätti Tillin keräilemään itseään kanveesiin jopa useamman minuutin ajaksi.

Hurja lopetus sykähdytti kamppailutuntijoita suuresti.

– Olihan tämä aikamoinen finaali otteluviikolle. Mitä enemmän voi pyytää? Dahlbacka tunnelmoi.

– Matsihan meni hänen kannalta ihan pyllylleen. Täytyy kuitenkin muistaa, että Darren Till on vain 24-vuotias, Mesikämmen muistuttaa.

– Hän on todella nuori. Saa nähdä, mitä hän on kymmenen vuoden päästä. Kyseessä voi olla aikanaan hieno tuhkimotarina. Hänellä on fyysiset lahjat ja taidot, hänestä voi tulla vaikka ja mitä, Dahlbacka jatkaa.

Tappiosta huolimatta kamppailukonkareille kävi selväksi, että Tillistä on tulossa juuri UFC:n Hall of Fame -kunniagalleriaan valitun Michael Bispingin manttelinperijä.

– Tässähän meillä on uusi Bisping. Lontoossa ei jäänyt kyllä epäselväksi, ketä jengi oli tullut katsomaan, Mesikämmen hehkuttaa.

– Hän oli eurooppalaisen vapaaottelun kasvo. Michael Bispingin menestyksestä hyödymme myös me suomalaiset ja kaikki muutkin eurooppalaiset, Dahlbacka muistuttelee Bispingin perinnöstä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.