UFC:n Lontoon illan karut tapahtumat herättivät kohua – tylysti tyrmätylle huippulupaukselle povataan uutta nousua: ”Tässähän meillä on uusi Bisping”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Brittiyleisö pääsi elämään melkoista tunteiden vuoristorataa kamppailuviihteen merkeissä viime viikonloppuna.

Unibetin Ylilyönti-podcastin kamppailuasiantuntijat Jaakko Dahlbacka ja Jani Mesikämmen ylistävät UFC:n Lontoon otteluiltaa jätimenestykseksi yllättävistä tuloksista ja takahuonekäsirysyistä huolimatta.

Liverpoolin kasvatille Darren Tillille toivottiin näyttävää voittoa päämittelöstä Jorge Masvidalia vastaan, mutta toisin kävi.

Floridalaisottelija latasi kotikehän pojalta tajun kankaalle järisyttävällä iskulla, joka jätti Tillin keräilemään itseään kanveesiin jopa useamman minuutin ajaksi.

Hurja lopetus sykähdytti kamppailutuntijoita suuresti.

– Olihan tämä aikamoinen finaali otteluviikolle. Mitä enemmän voi pyytää? Dahlbacka tunnelmoi.

– Matsihan meni hänen kannalta ihan pyllylleen. Täytyy kuitenkin muistaa, että Darren Till on vain 24-vuotias, Mesikämmen muistuttaa.

– Hän on todella nuori. Saa nähdä, mitä hän on kymmenen vuoden päästä. Kyseessä voi olla aikanaan hieno tuhkimotarina. Hänellä on fyysiset lahjat ja taidot, hänestä voi tulla vaikka ja mitä, Dahlbacka jatkaa.

Tappiosta huolimatta kamppailukonkareille kävi selväksi, että Tillistä on tulossa juuri UFC:n Hall of Fame -kunniagalleriaan valitun Michael Bispingin manttelinperijä.

– Tässähän meillä on uusi Bisping. Lontoossa ei jäänyt kyllä epäselväksi, ketä jengi oli tullut katsomaan, Mesikämmen hehkuttaa.

– Hän oli eurooppalaisen vapaaottelun kasvo. Michael Bispingin menestyksestä hyödymme myös me suomalaiset ja kaikki muutkin eurooppalaiset, Dahlbacka muistuttelee Bispingin perinnöstä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS