19-vuotias olympiamitalisti joutui kotimaassaan erikoisen kohun keskelle: Rohkea asuvalinta sai runsaasti kritiikkiä – Katso taitava esitys

© Kuva: Getty Images

Venäläinen Jevgenia Medvedeva on erikoisen kohun keskellä kotimaassaan. Taitoluistelun kaksinkertainen maailmanmestaria ja olympiahopeamitalistia nimittäin syytetään liian rohkeasta asuvalinnasta.

Medvedeva sai runsaasti kritiikkiä viime viikonloppuna Etelä-Koreassa käydystä tapahtumasta, jossa hän esiintyi pinkki asu päällään. Nainen itse ei kritiikistä välittänyt, vaan julkaisi sieltä useita kuvia instagram-sivuilleen.

Medvedeva voitti taitoluistelun MM-pronssia vain kuukausi sitten. Se oli Medvedevan kolmas mitali MM-tasolla. Vuonna 2016 Bostonissa ja 2017 Helsingissä hän voitti kultaa. Pyeongchangin olympialaisissa hän saavutti kaksi hopeaa.