Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Madison Square Gardenissa New Yorkissa nähdään todellinen herkkupala, kun pääotteluna on WBO-liiton välisarjan MM-ottelu, jossa vastakkain asettuvat yhdysvaltalainen Terence Crawford ja britti Amir Khan.

Khan onkin erittäin innoissaan tulevasta ottelusta ja on todennäköisesti onnistunut myös suututtamaan vaimonsa kommenteillaan.

Michael Benson

@MichaelBensonn
😅👰 Amir Khan: "Winning this fight would be my biggest win in boxing. Would beating Crawford in New York top my wedding day in New York? Yes, definitely. The wife will kill me for saying that, but it would be in terms of an achievement."

– Hänen päihittäminen olisi suurin voittoni nyrkkeilyssä. Olisiko voitto New Yorkisssa parempaa kuin hääni New Yorkissa? Todellakin. Vaimoni tulee tappamaan minut tästä, mutta kyllä voitto olisi suurempi saavutus, hän kertoi.

Edis Tatli ottelee aiemmin tapahtumassa Teofimo Lopezia vastaan. Panokset ottelussa ovat kovat, koska Tatlin tähtäimessä on lähteä tavoittelemaan kevyen sarjan maailmanmestaruutta.

Nyrkkeilyilta on katsottavissa Viaplay-palvelussa. Illan selostaa Jani Rajalin ja asiantuntijana kuullaan Juho Haapojaa.