Nyrkkeilymaailman kuuma nimi Vasyl Lomatshenko säilytti WBA- ja WBO-liittojen mestaruusvyöt tyrmättyään odotetusti Anthony Crollan Los Angelesissa.

Kamppailun neljännessä erässä mestarin koukku paiskasi Crollan kasvoilleen kanveesille perusteellisesti tyrmättynä. Crolla hävisi pitkällä urallaan vasta toisen kerran kesken ottelun, kun taas Lomatsenko nappasi uransa 13:nnen voiton.

Ottelun jälkeen tiedotusvälineet kertoivat miehen murtaneen kätensä kamppailun päättäneessä iskussa. Nyt ESPN on kuitenkin paljastanut, että Lomatshenko selvisi säikähdyksellä vammastaan.

– Hänen nyrkkinsä on poissa paikoiltaan, leikkausta ei onneksi tarvita. He pistivät sen takaisin paikalleen. Kolme viikkoa kipsissä ja hän on taas valmis ottelemaan, manageri Egis Klimas kertoi ESPN:lle.

Suomen Edis Tatli on WBO-liiton listalla Lomatsenkon neljäs haastaja. Tatli ottelee ensi lauantaina Madison Square Gardenissa Teofimo Lopezia vastaan. Jos suomalainen astuu kehästä ulos voittajana, voi hänellä olla mahdollisuus kohdata ukrainalainen.