Nyrkkeilijä Edis Tatli kohtaa ensi yönä Suomen aikaa New Yorkissa Madison Square Gardenissa Teofimo Lopezin.

Molemmat miehet selvittivät viime yön punnituksen ennen kevyen sarjan nyrkkeilyottelua. Tatli painoi 61,1 kiloja ja häntä kymmenen vuotta nuorempi hondurasilais-yhdysvaltalainen Lopez 61,2 kiloa. ESPN:n arvostetun nyrkkeilytoimittajan Dan Rafaelin mukaan Lopezilla oli kuitenkin suuria vaikeuksia painonsa kanssa.

Rafael kertoi saaneensa tietää useista lähteistä, että Lopez painoi vielä edellisenä iltana 64.4 kiloa. Hän kuitenkin ehti kuin ehtikin tiputtaa painonsa juuri sallittuun 61.2 kilon lukemaan. Ottelu olisi voitu perua, jos toinen ottelijoista painaa yli sallitun rajan.

Tatli on juhlinut ammattilaiskehissä voittoa huimat 31 kertaa. Lauantain vastustajalla on voittanut kaikki 12 ammattilaisotteluaan. Molemmilla on kymmenen tyrmäystä.

Tatlin ja Lopezin kohtaamisen sisältävä nyrkkeilyilta näkyy la-su-yönä suorana Viaplay-palvelussa. Illan selostaa Jani Rajalin ja asiantuntijana kuullaan Juho Haapojaa.