Etappivoitto karkasi kärkipaikan säilyttäneeltä Lotta Lepistöltä: ”Jäin vähän pussiin”

© Kuva: Getty Images

Lotta Lepistö piti kärkipaikkansa Hollannissa kilpailtavalla pyöräilyn Healthy Ageing Tourilla myös kolmannen etapin jälkeen.

124 kilometrin pituinen kolmas etappi ajettiin Hollannin Musselkanaalissa. Etapin viimeisten 30km aikana tuli paljon iskuja, jotka kuluttivat myös Lepistöä joukkuekavereidensa, erityisesti Ellen van Dijkin, avusta huolimatta. Loppukirissä Lepistö oli etapin kolmas. Etappivoiton otti Kirsten Wild.

– Vähän harmittaa loppu. Oli hyvä jalka ja kiriin tultaessa sellainen olo, että voitan tämän, mutta jäin jotenkin vähän pussiin ja olin sitten lopulta kolmas, Lepistö kertasi tuntojaan kisan jälkeen.

Healthy Ageing Tour jatkuu lauantaina kahdella etapilla, kun aamulla ajetaan todennäköisesti kisan kokonaistulokset hyvin pitkälle ratkaiseva tasainen 15 kilometrin aika-ajo ja iltapäivällä maantie. Kisa päättyy sunnuntaina ajettavaan maantie-etappiin.

– Huomenna on edessä vuoden ensimmäinen tempo. Vähän ehkä jännittää miten se kulkee, mutta kovasti parhaani yritän, Lepistö kommentoi odotuksiaan aika-ajon osalta.

Lähde: Suomen Pyöräilyn tiedote.