Jens Heittinen ja Riikka Honkanen laskivat mestaruuksiin Levillä – ”Se sitten nosti kultaan”

© Kuva: Ski Sport Finland
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Jens Heittinen ja Riikka Honkanen ovat voittaneet pujottelun Suomen mestaruudet Levillä käytävissä SM-kisoissa, jotka alkoi tänään.

Henttisen tulos oli 1.52,41, jolla hän löi hopealle yltäneen Marlon Sjöbergin yli sekunnin turvin. Pronssi meni Joona Piiraiselle.

Honkasen voittoaika oli 1.50,56. Hopealle laskenut Erika Pykäläinen jäi kullasta puolen sekunnin päähän. Pronssia vuoli Kia-Emilia Hakala.

– No siihen nähden lasku kulki, että alkaa tässä hieman kausi painamaan väsymyksenä. Kokonaisuutena olen tyytyväinen kauteeni: kaksi kertaa toisella kierroksella ja ensimmäiset MC-pisteet. Myös laskemiseni on mennyt isossa kuvassa eteenpäin, summaa tuore Suomen mestari Riikka Honkanen.

– Kisasta jäi ihan hyvä fiilis, eka lasku oli luokaton, enkä oikein saanut ensimmäiseen kierrokseen meininkiä kohdalleen. Toisella kierroksella jyrkällä tuli hyvää laskettelua ja se sitten nosti kultaan. Kausi on ollut vaihteleva, varsinkin alkukausi oli vaikea. Loppukaudesta olen saanut sukset ja laskemiseni parempaan suuntaan. Tosiaan odotan jo tulevaa kautta innolla, mutta kausi on ollut sen verran pitkä ja rankka, että on mukava päästä myös pienelle tauolle, sanoi puolestaan Henttinen.

Lähde: Ski Sport Finland

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!