Kampuksen Dynamo voitti Suomen mestaruuden 2018–19 kaatamalla akaalaisen Leijona Futsalin finaalisarjassa suoraan kolmessa ottelussa. Kaksi ensimmäistä ottelua KaDy voitti vasta jatko-ottelussa (2–1 ja 4–5), mutta kolmannen, kotihallissaan pelaamansa ottelun jyväskyläläiset veivät nimiinsä selvemmin lukemin 5–1 (1–1).
Avausjakso oli edellisten otteluiden tapaan tasaista; molemmilla oli muutama loistopaikka, mutta vedot viuhuivat ohitse. LeiF hallitsi palloa hieman isäntiä enemmän käyttämällä maalin suulla ensimmäistä finaaliaan pelannutta Kasper Kangasta viidentenä kenttäpelaajana. Avausmaalista vastasi kuitenkin Dynamon kokenut kapteeni Mikko Kytölä jakson 3. minuutilla. LeiF tasoitti ottelun vielä jakson 6. minuutilla, kun Miikka Hurme pääsi iskemään pallon verkkoon Jovan Stankovicin hyvästä esityöstä. Tauolle lähdettiin siis tasatilanteessa 1-1.
Ottelun toinen jakso alkoi LeiF:n hienoisessa hallinassa, mutta todellisille maalipaikoille vierailla ei kuitenkaan ollut asiaa. KaDy sen sijaan käytti omat paikkansa tehokkaasti hyväksi, ja siirtyi toisen kerran johtoon jakson 2. minuutilla. Illan sankari Newton Jr. tehoili lukemat ensin 2-1 Sergei Korsunovin syötöstä, ja heti perään brassi teki illan toisensa siirtäen isännät 3-1 johtoon. Leijonat käyttivät aikalisänsä tuossa vaiheessa ja pelasivat rohkeasti ylivoimalla reikäpaidan turvin. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta, ja Newton Jr. pääsi viimeistelemään hattutemppunsa 33. minuutilla. Lopussa LeiF väsyi selvästi, ja David Parente viimeisteli loppulukemat 5-1 Kytölän volleysyötöstä. Näin Kampuksen Dynamo pääsi juhlimaan Suomen mestaruutta toisen kerran perätysten.
Lähde: KaDyn tiedote