Kampuksen Dynamo tavoittelee jälleen futsalin Suomen mestaruutta keskiviikkona käyntiin pyörähtävässä finaalisarjassa. Vastaan asettuu tuttu vastustaja viime keväältä; Leijona Futsal on pelannut vakuuttavan kauden, ja lähtee finaalisarjaan jopa hienoisena ennakkosuosikkina.

Vujovicin suojattien mielessä on vain ja ainoastaan mestaruuden uusiminen, Leijona-leirissä sen sijaan tavoitteena on napata seurahistorian ensimmäinen mestaruus.

2010-luvun kestomenestyjä Kampuksen Dynamo voitti historiansa ensimmäisen Suomen mestaruuden viime kauden päätteeksi juuri Leif:ia vastaan. Kauteen ennakkosuosikkina lähtenyt Dynamo esittikin vakuuttavia otteita alkusyksystä, mutta kone yskähteli runkosarjan päätöskierroksilla. Tosipelien koittaessa Dynamo-soturit löysivät jälleen taisteluilmeensä, ja mm. Newton Jr. ja Kristijan Radin ovat olleet hyvällä pelipäällä. Pudotuspelien alla joukkueeseen liittynyt David Parente sopeutui uuteen seuraansa hyvin; portugalilainen nakutteli 7 ottelussa tehot 7+3.

Jos KaDya on veikattu mestariksi kauden alusta saakka, on kirkkaimmaksi mitalisuosikiksi kevään mittaan noussut Leijona Futsal. Määrätietoista kehitystyötä tehnyt Leif on esittänyt käsittämättömiä otteita alkuvuodesta saakka; kaikki ottelut mukaanluettuna joukkue on napannut 19 pelistä 19 voittoa!

Vieraiden joukot ovat säilyneet ennallaan jo muutaman kauden ajan, ja yhteispeli toimii saumattomasti; joukkueessa tiedetään varmasti missä miehet menevät ja minne palloa sijoittaa. Juhana Jyrkiäinen on tuonut lisää tulivoimaa jo ennestään vahvaan Leijonalaumaan, ja kapteeni Jussi Nyström on kannatellut joukkojaan tukalien hetkien aikana.

Taisto mestaruudesta tulee olemaan tiukkaa; kolme ottelua tuskin riittänee paremmuuden ratkaisemiseksi. Finaalisarja jatkuu heti perjantaina 19.4.2019 klo 14.45 Iittalassa, ja kolmas finaali pelataan jälleen Monnarilla maanantaina 22.4.2019 klo 14.15.

Lähde: KaDyn tiedote