LP Viesti on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2019-2020. Joukkueeseen liittyvät libero Eveliina Rautiainen sekä keskipelaajat Nea Haatainen ja Inka Mehtola.

Rautiainen on pelannut aiemmat kautensa LiigaEuran, HPK:n sekä Pölkky Kuusamon riveissä. Lapin Narvi-Pallon kasvatilla on tilillään kaksi Suomen mestaruutta, yksi SM-hopea sekä SM-kaksi pronssia.

-Olen iloinen mahdollisuudesta edustaa suomalaista huippuseuraa tulevalla kaudella ja kiittää LP Viestiä luottamuksesta. Henkilökohtaisena tavoitteenani on maajoukkuepaikka ja ulkomaan pelikentät kiinnostavat. LP Viesti on varmasti loistava paikka näiden tavoitteiden saavuttamiseksi hyvän valmennuksen ansiosta, kertoi Eveliina tunnelmistaan seuran kotisivuilla.

Haatainen pelasi kaksi viimeistä kauttaan Pölkky Kuusamossa ja sitä ennen hän on edustanut Viron Kohilaa sekä Kuortaneen joukkuetta. Keskipelaajan paikkaa pelaava Haatainen oli voittamassa SM-pronssia keväällä Kuusamon joukkueessa ja tililtä löytyy myös Suomen Cupin hopea vuodelta 2017.

-Odotan kehittyväni pelaajana ja saavan uutta oppia ja haastamaan muita pelaajia samalla. Olen kuullut että Salossa on hyvä valmennus sekä laji- että fysiikkapuolella, kertoi Nea tunnelmistaan seuran kotisivuilla.

18-vuotias Inka Mehtola on Raahen Lentopallon kasvatti. 181-senttinen keskipelaaja on voittanut urallaan B-tyttöjen SM-hopeaa ja hän on ansioitunut myös korkeushypyssä, mm. voittaen Suomi-Ruotsi tyttöjen maaottelun vuonna 2018.

-Halusin lähteä hakemaan uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia ja mielestäni LP Viestillä on siinä asiassa paljon annettavaa. Ensi kaudelta odotan kovien pelien myötä kehittymistä niin pelillisellä kuin henkiselläkin puolella ja totta kai uusia tuttavuuksia, kertoi Inka.

Lähde: LP Viestin tiedote