Luis Ortiz oli lähellä päästä kehään Anthony Joshuaa vastaan, mutta dollarin kuvat silmissä pilasivat tällä kertaa tämän otteluparin. Joshua etsii vieläkin korvaajaa Jarrell Millerille, joka kärähti dopingista.

Heidän piti kohdata Madison Square Gardenissa kesäkuun 1. päivä. Kokenut kuubalainen oli jo kovaa vauhtia tulossa otteluun, mutta Ortizin promoottori hinnoitteli hänet ulos. TalkSPORTin toimittaja Michael Benson kertoo, että Ortiz ja hänen managerinsa Jay Jimenez olisivat jo hyväksyneet 5 miljoonan dollarin ottelupalkkion, mutta neuvotteluvastuu oli annettu promoottorille vielä isomman rahan toivossa.

Neuvottelut sujuivat ilmeisien huonosti, sillä Joshua on edelleen ilman vastustajaa, kun ottelun pitäisi olla jo viiden viikon kuluttua.

Michael Benson

@MichaelBensonn
🤯🤦‍♂️ Luis Ortiz's manager Jay Jimenez has now admitted it's THEIR FAULT the Anthony Joshua fight isn't happening. He and Ortiz wanted to take the $5m offer, but negotiations are being led by their promoter who "dropped the ball" and thought he could get more. [@ThaBoxingVoice]