Makwan Amirkhani palaa kesällä luottavaisena häkkiin: ”Tämä ottelu tulee päättymään lyhyeen”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Suomen kuuluisimpiin vapaaottelijoihin kuuluva Makwan Amirkhani nousee kesäkuun alussa pitkästä aikaa kahdeksankulmaiseen häkkiin. Kuten kuvitella voi, on turkulainen täynnä intoa paalumittelön alla.

– Oikein hyvät ja positiiviset fiilikset. Odotan tätä matsia enemmän kuin mitään aikaisempaa matsia, Amirkhani avasi Unibetin Ylilyönti-podcastin haastattelussa viime viikolla.

Turkulaisottelija kohtaa Tukholman otteluillassa brittikyvyn Chris Fishgoldin.

Otteluasetelma ja tapahtumapaikka kelpaavat Amirkhanille mainiosti. Länsinaapurin pääkaupungista on useita hyviä muistoja.

– Siellä on mukava historia vapaaottelu-urallani. Sieltä kaikki tämä niin sanottu ”Maku-hypetys” lähti. Se on hyvä pysäkki taas tässä välissä, Amirkhani kehui.

– Uskon, että tästä tulee hyvä reissu. Suomestakin on helppo lähteä sinne katsomaan matsia.

Englantilaisottelija Fishgold ei ole vastustajana helpoimmasta päästä. Mies on entinen Cage Warriors -promootion maailmanmestari, joka on voittanut uransa 20 ottelusta jopa 18 kappaletta.

Amirkhania britin kokemus ei kuitenkaan hätkäytä. Omiin vahvuuksiinsa luottava suomalaiskamppailija olisi toivonut jopa kovempaakin vastusta.

– Vapaaottelulle voi siinä mielessä olla kiitollinen, että tämä on tyyli vastaan tyyli -laji. Minä olen kaikille ilkeä vastustaja, Amirkhani vakuutti.

– En usko Fishgoldin törmänneen vielä sellaiseen kaveriin kuin minä. Kaveriin, joka omaa tällaiset taidot ja energiavarastot, voiman ja nopeuden.

– Uskon, että hän tulee yllättymään. Siksi tämä ottelu tulee päättymään myös lyhyeen. Hänen selkärankansa katkeaa jo ensimmäisillä minuuteilla, turkulaisottelija ennusti.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS