Todellinen taistelija! Suomalainen painonnostaja pyörtyi kesken EM-suorituksen – Elvytettiin ja nosti vielä hurjat lukemat!

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Turun Atleettiklubia seuratasolla edustava Saara Leskinen avasi oman EM-urakkansa 64-kiloisten B-ryhmässä Georgian Batumissa mainiosti: tempauksessa kaikki nostot onnistuivat ja viimeisellä nousi 64-kiloisiin oma ennätys 91 kiloa.

Työnnössä Leskinen järjesti draaman: ensimmäinen nosto 105 kilosta päättyi helpon rinnallevedon jälkeen oikealle kallistuneeseen ylöstyöntöön. Toiseen yritykseen pyydetty 106 kiloa nousi myös helposti rinnalle, mutta ylöstyönnössä Leskinen pyörtyi, painot kolisivat takaa alas ja nostaja lyyhistyi lavalle. Lyhyt elvytys, sopiva tauko muiden nostaessa samaa painoa ja paluu lavalle yleisön lämpimän kannustuksen saattelemana. 106 kiloa taas helposti rinnalle ja tyylipuhtaasti ylös.

197 kilon yhteistulos jää vain kilon Leskisen marraskuussa MM-kisoissa tekemästä ennätyksestä. Leskisen sijoitus kahden nostetun ryhmän jälkeen 4.

Nostajan kommentit:

– Kilpailu meni ensimmäiseen työntöön asti todella hyvin. Tempaukset ylittivät täysin odotukset. Rauta oli kevyttä ja nousi todella hyvää linjaa ylös. Työnnössä rinnallevedot olivat melko hyviä, mutta jostain syystä ylöstyönnössä huippasi ja vaati kovan taistelun saada rauta suorille käsille!

– Kilpailuihin valmistautumisessa oli omat haasteensa kun viimeiseen neljään kuukauteen taisi tulla vain neljä kyykkytreeniä. Siihenkin nähden päivän tulos on hyvä jääden vain kilon MMissä tehdystä tuloksesta. Hienoa oli myös huomata, että näin huonompanakin päivänä pystyi tekemään tällaisen tuloksen eli sitä kautta tekemisen taso on noussut!

Lähde: Painonnostoliitto


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS