Salibandyliigan finaalisarja alkoi kotivoitolla – Katso tästä maalit!

© Kuva: Juha Tamminen
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus RoPSin voitolla!

Naisten Salibandyliigan finaalisarja alkoi tänään kotivoitolla, kun SB-Pro kaatoi kotonaan Nurmijärvellä Porvoon Salibandyseuran 4-2. Mestaruus ratkeaa neljällä voitolla, ja toinen kohtaaminen nähdään torstaina Porvoossa.

Finaalien avausmaalin pommitti Laura Hietamäen pudotuksesta puolustaja Silja Eskelinen, ja kohta Mirja Hietamäki lakaisi takatolpalta Laura Hietamäen syötöstä 2-0. Kotijoukkue karkasi toisen erän puolivälissä kahdella uudella salamaosumalla neljän maalin johtoon, kun Karoliina Kujala ja Jaana Lirkki rankaisivat porvoolaisia onnistuneella karvauksella ja perään Laura Hietamäki epäonnistui läpiajossa mutta löi miinuskulmasta puolustajan ja maalivahdin kautta lukemiksi 4-0.

Ella Sundström kavensi vielä toisessa erässä, mutta sen perään PSS ei kyennyt hyödyntämään viiden minuutin ylivoimaansa. Noona Björkmanin kuudella viittä vastaan laukoma vieraiden toinen kavennus nähtiin vasta seitsemän sekuntia ennen ottelun loppua.

Laura Hietamäki oli maalillaan ja kahdella maalisyötöllään finaaliavauksen tehokkain.

Maalikooste 1. loppuottelusta:

» Seuraa maailman huippusalibandya Ruudusta. Jopa 120 ottelua kaudessa!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus RoPSin voitolla!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Barcelonan voitolla!