Salibandyliigan Divarin runkosarjassa seitsemänneksi sijoittunut Tiikerit nousi lopulta ensi kaudeksi Salibandyliigaan, ja nyt on kahdeksas eli ÅIF Sipoosta enää voiton päässä samasta tempusta.

Divarin finaalit Tiikereille hävinnyt ÅIF johtaa liigakarsintaa voitoin 2-1 kaadettuaan eilen Porissa Karhut 9-6. Liigapaikka on katkolla ÅIF:lle perjantaina klo 19 Sipoon Areenalla.

Illan ottelu ratkesi toisen erän toisella puolikkaalla, kun ÅIF Karhujen juuri tasoitettua onnistui yhtäkkiä kaikessa ja latoi alle viidessä minuutissa pallon viidesti Karhujen verkkoon.

Isännät heräsivät eloon ottelun viimeisellä viisiminuuttisella ja hätkähdyttivät ÅIF:ää kolmella kavennusmaalilla, mutta siihen kiri hiipui. Loppunumerot juoksi vielä kuusi sekuntia ennen summeria tyhjiin ÅIF:n Oliver Sillanpää, jolle maali oli illan kolmas. Sipoolaisten toinen tehomies oli saldolla 2+1 Tuomas Liukolampi.

Lähde: Salibandyliigan tiedote