Miesten Salibandyliigan Suomen mestaruus on tänään maanantaina katkolla Tampereella, kun Classic johtaa finaalisarjaa Turun Palloseuraa vastaan lukemin 3-1. Ensimmäistä finaalia lukuun ottamatta ottelut ovat olleet tasaista vääntöä.

Sarja on nyt ensimmäistä kertaa katkolla, joten lähtökohdat ovat henkisellä puolella jokseenkin erilaiset aiempiin otteluihin nähden. Altavastaajina finaaleissa pelanneen TPS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen luottaa omiensa kykyihin tukalassa tilanteessa.

– Tänään tarvitaan kauden paras TPS kentälle ja uskon, että meillä on eväät sitä varten olemassa. Joukkue on tullut huikean matkan yhdessä tänne asti pelaamalla yhtenäistä ja taistelevaa salibandya, eikä me aiota siitä lipsua tänäänkään. Lähdetään erä kerrallaan ottamaan niskalenkkiä kaverista ja tuodaan sarja takaisin torstaiksi Turkuun Suomen parhaan kotiyleisön eteen, Ruotsalainen kommentoi seuran verkkosivuilla.

Viides finaali alkaa klo 17.00.