Sokkiuutinen: Muun muassa maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn kilpailut siirtyvät Yleltä Viasatille – ”Merkittävä virstanpylväs”

© Kuva: Getty Images

Nordic Entertainment Group (NENT Group) on hankkinut yksinoikeudella Infront Sports & Medialta talviurheilun kansainvälisten huipputapahtumien mediaoikeudet Pohjoismaihin viideksi vuodeksi. Muun muassa maastohiihdon ja alppihiihdon maailmancupin kilpailut näkyvät NENT Groupin tv-kanavilla sekä suoratoistopalveluissa kaudesta 2021 alkaen. Sopimus vahvistaa NENT Groupin asemaa parhaiden urheiluelämysten tarjoajana Pohjoismaissa.

Kaudesta 2021 alkaen katsojat voivat nauttia seuraavien kilpailujen tarjoamasta maailman parhaasta talviurheilusta NENT Group Finlandin ilmaisilla ja maksullisilla alustoilla, kuten Viasatin urheilukanavilla sekä Viaplay- ja Viafree-suoratoistopalveluissa*:

  • Miesten ja naisten maastohiihdon maailmancup
  • Miesten ja naisten alppihiihdon maailmancup
  • Miesten ja naisten mäkihypyn maailmancup
  • Miesten yhdistetyn maailmancup
  • Miesten ja naisten lumilautailun maailmancup
  • Miesten ja naisten freestylehiihdon maailmancup

Sopimus kattaa myös hiihdon maailmanmestaruuskilpailut vuosina 2023 ja 2025.

Hiihtourheilulla on pitkät perinteet Pohjoismaissa, ja se on vuosikymmeniä tarjonnut ikimuistoisia ja legendaarisia hetkiä, jotka jokainen suomalainen muistaa. NENT Groupin tavoitteena on taata katsojille parhaat mahdolliset lähetykset ja hienoimmat urheiluelämykset sekä houkutella lajin pariin myös uutta katsojakuntaa.

– Tämä sopimus on NENT Groupille merkittävä virstanpylväs, sillä talviurheilu on luonut jo vuosikymmenien ajan kirkkaimpia pohjoismaisia urheilutähtiä, kuten Stenmarkin, Kallan, Kirvesniemen, Bjørgenin ja Dæhlien. Sopimus myös vahvistaa NENT Groupin asemaa parhaiden urheiluelämysten tarjoajana Pohjoismaissa, toteaa Anders Jensen, NENT Group President and CEO.

– Infrontin DNA on talviurheilussa, ja me uskomme, että solmimamme sopimus takaa talviurheilun menestyksen myös tulevaisuudessa. NENT Group tarjoaa vertaansa vailla olevan alustan talviurheilulle tuomalla katsojille huippuluokan lähetykset ja hyödyntää kokemustaan suoratoistopalveluista tavoittamaan myös nuorempaa katsojakuntaa, sanoo Bruno Marty, Infrontin Senior Vice President Winter Sports.

– Miljoonat katsojat Pohjoismaissa seuraavat talviurheilua viikoittain. Hiihtourheilulla on maassamme pitkät perinteet ja paikka suomalaisten sydämissä. Haluamme taata katsojillemme parhaan mahdollisen urheiluelämyksen, johon kuuluvat olennaisesti maailmanluokan asiantuntijat, selostajat ja studiolähetykset, lupaa NENT Groupin Finlandin toimitusjohtaja Mathias Norrback.

Infrontin kanssa solmittu sopimus kattaa maailmancupin kilpailut muutamaa yksittäistä kilpailua lukuun ottamatta.

Lähde: Nordic Entertainment Group tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.