Naisten Salibandyliigan välierät starttasivat tänään kahdella kotivoitolla, kun SB-Pro kaatoi Nurmijärvellä TPS:n 4-2 ja PSS Porvoossa jatkoajalla Kooveen 4-3. Toiset kohtaamiset ovat vuorossa heti sunnuntaina.

TPS käväisi alussa johdossa ja tasoitti kertaalleen SB-Pron etumatkan, mutta Mirja Hietamäen toisen erän lopulla ja Karoliina Kujalan kolmannen alussa iskemät osumat toivat avausvoiton hallitseville mestareille. Kujala teki Pron maaleista kaksi.

Porvoossa johti PSS viimeisellä kympillä jo turvallisen tuntuisesti 3-1, mutta Jasmiina Järviselle vihelletty viiden minuutin jäähy siirsi ratkaisua, kun Camilla Granqvist ja Johanna Homi nostivat ylivoimalla Kooveen tasoihin. Jatkoajalla oli sitten taas PSS:n vuoro, kun Marianne Väliahon kaukolaukaus pomppi maalin edessä painineista pelaajista Kooveen verkkoon ohi Noora Laakson.

Lähde: Salibandyliiton tiedote