Turun Palloseura pelasi tällä kaudella miesten Salibandyliigassa historiallisen kauden edettyään pudotuspeleissä finaaleihin asti. Joukkue taisteli tiensä puolivälieristä mitalipeleihin ensimmäistä kertaa.

Finaaleissa Classicille voitoin 4-1 kakkoseksi jäänyt TPS teki siis seurahistoriaa, jossa varmasti moni kiittää päävalmentaja Jukka Ruotsalaisen panosta. Joukkueen monivuotinen valmentaja paljasti finaalisarjan päätyttyä, että ura jatkuu muualla.

Hän kommentoi lähtöpäätöstään Pääkallolle:

– Päätös on tehty jo hyvissä ajoin marraskuussa. Olen kuitenkin iloinen, että olen päässyt vaikuttamaan jonkin verran siihen, miten prosessi täällä jatkuu. Uskon, että jos mestaruus ensi vuonna tulee, niin olen joukkueen ulkopuolisista ihmisistä se kaikkein iloisin jätkä.

– Loistava fiilis jää kyllä. Aika aikaansa ja jo syksyllä tämä oli aika selkeä juttu. Takki on ollut tyhjä ja välillä sitä takkia ei ole ollut enää ollenkaan. Kaikki lyötiin likoon, mitä oli ja nyt on seuraavan aika ottaa homma vastuulle. Tässä tarvitsee vähän uutta haastetta, Ruotsalainen kertoi Pääkallolle.

Samaan syssyyn hän totesi, että ura jatkuu ulkomailla.