Turun Palloseura pääsee pelaamaan miesten Salibandyliigan finaalisarjassa nyt ensimmäistä kertaa kotihallissaan, kun joukkue kohtaa Tampereen Classicin toista kertaa kevään finaaleissa. TPS hävisi joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen tylysti 8-3.

Turkulaisten päävalmentaja Jukka Ruotsalainen toivoo joukkueensa olevan terävämpi tällä kertaa maalipaikoissa. Hänen mukaansa viime pelissä ei nähty vielä parasta Palloseuraa.

Ensimmäinen matsi on nyt pelattu alta ja siinä kentällä ei nähty vielä sitä Palloseuraa mihin me parhaimmillaan pystytään. Nyt meidän pitää löytää lisää vauhtia kentälle ja sitä kautta pelaamisen laatua ylös. Päätöksen teko ja suorittamisen puhtaus täytyy olla parempaa ja kun maalipaikkoja tulee, niin niissä pitää olla entistä tylympi. Kotiyleisön tuki on meille valtava voimavara ja uskon, että sekin antaa meille lisää virtaa huomiseen matsiin, Ruotsalainen ennakoi seuran verkkosivuilla.

Mestaruus ratkeaa neljällä voitolla.