TPS:n päävalmentaja jättää seuran: ”Tästä seuraavien on mahtava jatkaa eteenpäin”

© Kuva: Juha Tamminen
Valitse riskitön veto tai talletusbonus jääkiekon MM-pelistä!

Tampereen Classic nappasi neljännen Suomen mestaruuden putkeen, kun se oli Turun Palloseuraa finaalisarjassa vahvempi voitoin 4-1. Ratkaiseva viides finaali päättyi Classicin eduksi maanantaina luvuin 4-2.

TPS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen oli ylpeä joukkueensa historiallisesta suorituksesta, vaikka kulta jäi saamatta. Samalla miehen kommenteista pystyy päättelemään, että valmennusura jatkuu muualla.

– Classic oli kamppailujen ratkaisuhetkillä meitä edellä ja niinpä sitä kautta käänsi tiukat matsit itselleen. Itse näen tämän niin, että nyt TPS on ottanut ensimmäisen askeleen kohti Suomen huippua ja tästä seuraavien on mahtava jatkaa eteenpäin ja ottaa seuraava askel ja napata mestaruuspokaali sitä myöten Turkuun, Ruotsalainen kommentoi seuran verkkosivuilla.

» Seuraa maailman huippusalibandya Ruudusta. Jopa 120 ottelua kaudessa!

Valitse riskitön veto tai talletusbonus jääkiekon MM-pelistä!