Turun Palloseura kavensi miesten Salibandyliigan finaalisarjan torstai-iltana tilanteeseen 2-1. Turkulaiset ryöstivät voiton dramaattisten vaiheiden jälkeen hukattuaan esimerkiksi kertaalleen kahden maalin johtonsa.

Sami Saarinen iski kamppailun voittomaalin ylivoimalla viimeisessä erässä. TPS kesti Classicin tasoitusyritykset tiiviillä puolustuspelillä.

TPS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen oli ylpeä omiensa taistelusta.

– Joukkue näytti jälleen sitkeytensä, kun se nousi todella vaikeasta tilanteesta ansaittuun voittoon. Pelaamiseen jäi vielä selkeitä parannuksen paikkoja ja uskon, että lauantaina me pystytään pelaamaan selkeästi ehyempi 60 minuuttia kuin tänään. Nyt tärkeintä on saada laadukas palautus, jotta jalka liikkuu täpötäyden Kupittaan kotikatsomon edessä, Ruotsalainen kommentoi seuran verkkosivuilla.

Lauantain neljäs finaali alkaa Turussa klo 15.00.