Nordic Entertainment Group (NENT Group) tulee näyttämään yksinoikeudella Anthony Joshuan ja Andy Ruizin välisen raskaan sarjan mestaruusottelun yksinoikeudella kaikissa Pohjoismaissa. 1. kesäkuuta legendaarisessa Madison Square Gardenissa pidettävä ottelu näkyy Viaplay-palvelussa PPV-otteluna.

Nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestari Anthony Joshua puolustaa tulevassa ottelussa WBA-, IBF-, WBO- ja IBO-liittojen mestaruusvöitään. Brittinyrkkeilijällä on takanaan 22 ottelua ammattilaiskehissä ja yhtä monta voittoa. Andy ‘The Destroyer’ Ruiz puolestaan on otellut ammattilaisena 33 kertaa, josta voitto on tullut 32 ottelussa. Ottelun voittajan odotetaan saavan seuraavaksi vastaansa WBC-liiton raskaansarjan maailmanmestari Deontay Wilderin tai parhaimmillaan jopa neljän liiton mestaruudet hallussaan pitäneen Tyson Furyn.

– Viaplay on ollut huippunyrkkeilyn koti jo vuosia. Meillä on ollut ilo ja kunnia välittää isommat ottelut sekä kansainvälisistä nyrkkeilypyhätöistä kuten myös kotimaisista huippu-otteluista. Kesäkuun ensimmäinen viikonloppu tulee olemaan kamppailu-urheilun fanien superviikonloppu, sillä samaan iltaan mahtuu sekä Makwan Amirkhanin UFC-ottelu Tukholman Globenista että Joshua vs Ruiz Madison Square Gardenista, hehkuttaa NENT Group Finlandin urheilun vastaava tuottaja Ville Klinga.

Joshua vs. Ruiz näytetään PPV-otteluna Viaplay-palvelussa. Ottelun hinta Suomessa tulee olemaan 49,95 €.