Anthony Joshua kohtaa seuraavaksi Andy Ruiz Jr:n, kun neuvottelut menivät Luis Ortizin kanssa puihin. Joshuan promoottori Eddie Hearn paljasti, minkälaista summaa kokeneelle kuubalaiselle ottelusta tarjottiin.

Urallaan 26 tyrmäysvoittoa iskenyt Ortiz olisi netonnut Joshuaa vastaan 7 miljoonan dollarin ottelupalkkion. Summa oli kuitenkin 40-vuotiaan Ortizin leirin mielestä liian pieni, joten Hearn ja kumppanit siirsivät katseensa muualle.

Ortiz on Ruizia isompi nimi ja ennakkoon ajateltuna hän olisi ollut Joshualle pahempi vastustaja vasenkätisyytensä ja iskuvoimansa vuoksi.

Michael Benson

@MichaelBensonn
🤯💰 Eddie Hearn has now confirmed details of the two offers Luis Ortiz's team turned down for the Anthony Joshua fight on June 1st: [@IFLTV]

1⃣ First offer: $6million
2⃣ Second offer: $7million