Makwan Amirkhanin ainoa tavoite elämässä tällä hetkellä on nousta UFC:n höyhensarjan mestariksi. Seuraava etappi kohti tuota tavoitetta otetaan lauantaina, kun hän kohtaa Tukholmassa Chris Fishgoldin.

Vasta kolmanteen otteluunsa UFC:ssä valmistautuva Fishgold hakee myös itse ottelusta nostetta uralleen ja näyttöjä kohti kovempia vastustajia. Amirkhani myöntää, että häneltä vaaditaan ja hän vaatii itseltään suvereenia voittoa Fishgoldista.

– Totta kai. Se miten sä vakuutat sun työnantajat, että sä olet sen verran kova sun omassa duunissasi, että sä tarviit ylennyksen.

– Mä tarviin nyt ylennyksen, mä tarviin jonkun kovemman jätkän vastaan tämän jälkeen. Mä haluan haastaa itseni, mä haluan nähdä kuinka kovia jätkiä siellä Top 5:ssa on. Katotaan riittääkö mun rahkeet. Jos ei riitä, mä sanon että anteeksi että mä yritin, ja lähden pois, Amirkhani lataa SuomiUrheilu.comille.

Samaan hengenvetoon Amirhkani jatkaa, että perääntymistä ei tulla koskaan näkemään.

– Mä tiedän missä kunnossa mä olen. Mä tiedän, miten paljon mä olen tehnyt töitä tämän eteen ja mä tiedän että se riittää. Joka päivä mä teen enemmän ja enemmän töitä. Tämä on ainoa asia mikä mua kiinnostaa mun elämässä tällä hetkellä. Mua ei kiinnosta mikään muu. Mä olen päättänyt, mikä musta tulee, miten mä menestyn ja milloin mä menestyn. Ja mä haluan mun mahdollisuuden.

– Ja se vaatii, että mä hoitelen Fishgoldin siihen tyyliin, että kenelläkään ei jää mitään sanomista, Amirkhani päättää.

Makwan Amirkhanin ja Chris Fishgoldin höyhensarjan ottelun sisältävän Tukholman UFC-illan pääottelu on alemman raskaan sarjan ottelu Alexander Gustafsson vs. Anthony Smith. Suora lähetys otteluillasta alkaa ennakkostudiolla Viaplayssa lauantaina 1.6. klo 19.30.