Lupaava lentopallobrändi historiaan seurafuusion vuoksi – Tavoitteet korkealla

© Kuva: Getty Images

Joen Juju ja Karelian Hurmos yhdistävät vahvan osaamisensa naisten lentopallossa ja lähtevät tavoittelemaan liigapaikkaa. Naisten lentopalloa pelataan sekä 1-sarjassa että muilla sarjatasoilla Joen Jujun alla ensi kaudella.

Tavoitteena on, että vuoden kuluttua tai viimeistään liigapaikan varmistettua naisten lentopallon edustusjoukkue eriytetään junioritoiminnasta omaksi yhdistykseksi. Karelian Hurmos jatkaa poika- ja mieslentopalloseurana. Karelian Hurmoksen miehet saavuttivat juuri liiganousun ja seura on hakenut miesten liigapaikkaa kaudelle 2019-2020.

Joen Juju jatkaa tyttö- ja naislentopallon määrätietoista kehittämistä.

– Pohjois-Karjala ja Joensuu ansaitsevat naisjoukkueen ylimmälle sarjatasolle. Yhteistyön kautta tätä tavoitetta on helpompi tavoitella. Samalla lähdemme hakemaan pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita, joilla on halua tukea myös naisurheilua, Joen Jujun puheenjohtaja Matti Turtiainen toteaa.

Joen Juju ja Karelian Hurmos juniorit ovat tehneet yhteistyötä yhteisharjoitusten ja -pelien muodossa sekä kesäharjoittelussa Beach Volleyn parissa jo useita vuosia. Jatkossa seurat tiivistävät yhteistyötä erityisesti valmennuksen osalta. Pyritään yhtenäistämään toimintoja, jotta saataisiin lisää ohjaajia lajin pariin. Tässä Jujun puolella on onnistuttu hyvin ja halutaan hyödyntää tätä osaamista myös Hurmoksen puolella.

Lähde: Joen Juju tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.