Naistähtien kärkitaistosta povataan vuoden mielenkiintoisinta UFC-mittelöä – ”Tämä on vapaaottelua parhaimmillaan”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

UFC:n naisten korsisarjan mestaruusottelu Rose Namajunasin ja Jessica Andraden välillä sykähdyttää Unibetin Ylilyönti-podcastin kamppailuasiantuntijoita Jaakko Dahlbackaa ja Jani Mesikämmentä toden teolla.

Vaikka ensi viikonloppuna kahdeksankulmaisen häkin pääesiintyjinä ei nähdäkään UFC:n kaikista massiivimpisia järkäleitä, voi tarjolla olla jopa vuoden kutkuttavin mittelö.

Nouseva brasilialaisottelija Andrade haastaa jo vuosia korsisarjan MM-vyötä hallinneen Namajunasin.

Asetelma on jännittävä – kun brassi-iskijän aggressiivinen tyyli laitetaan vastaan paineistuksestaan ja monipuolisesta potkunyrkkeilystään tunnettua Namajunasia, on varsin räväköiden turpajuhlien todennäköisyys suuri.

– Tämä on hieno ottelu. Kaksi korkeatasoista ottelijaa, jotka ovat vahvoja hahmoja. Kummallakin on hieno tarina. Tämä on vapaaottelua parhaimmillaan, Dahlbacka ylistää mittelöä.

Vapaaottelukonkareita kiehtoo korsisarjan MM-taistossa erityisesti ottelijoiden fyysisten ominaisuuksien ja tyylien erot.

– Molemmilla on aika hieno kasvutarina. Erityisesti Namajunasilla, joka hyppäsi Invictasta Ultimate Fighterin kautta suuriin parrasvaloihin. Hän on kasvanut julkisessa paineessa ja aika hienosti sen tehnytkin, sillä hän on nyt mestari, Mesikämmen taustoittaa.

– Andraden muistelin olevan paljon vanhempi, mutta todellisuudessahan heillä on vain vuosi ikäeroa. Kummatkin ovat hyvin erilaisia ottelijoita. Namajunas ei ole rakenteeltaan lihaksikas, mutta Andrade on todella väkevärakenteinen nainen, Dahlbacka analysoi.

– Kyllä tässä haastaja on mestarin arvoinen, Mesikämmen tiivistää.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS