Varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa raskaan sarjan MM-titteliottelussa kohtaavat Anthony Joshua ja Andy Ruiz Jr. olivat harvinaisen sopuisissa tunnelmissa viimeisessä lehdistötilaisuudessaan ennen ottelua.

Raskaan sarjan valtias Joshua puolustaa IBF-, IBO- ja WBA- ja WBO-liiton MM-titteleitään ensimmäisessä ottelussaan Yhdysvaloissa. Pressitilaisuus sujui varsin sopuisissa merkeissä, sillä Joshua antoi Ruizin jopa kokeilla mestaruusvöidensä kokoa.

– Andya vastaan otteleminen on minulle yhtä vaarallista kuin (Deontay Wilderia) tai (Tyson) Furya vastaan, koska meolemmilla on omat taitonsa. Minun täytyy ottaa Andy kuolemanvakavasti. En ylenkatso häntä lainkaan. Kunnioitan häntä, hänen tiimiään ja arvostan erityisesti sitä, että hän laittoi allekirjoituksensa sopimuspaperiin ottaakseen tämän haasteen vastaan, Joshua sanoi.

Ruiz puhui myös erittäin kohteliaasti brittimestarista, mutta vakuutti aikovansa nousta ottelussa historian ensimmäiseksi meksikolaiseksi raskaan sarjan maailmanmestariksi.

– Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa Anthony Joshuasta. Hän on mestari, olen hänen faninsa ja kunnioitan häntä. Mutta kehässä ei ole kunnioitusta, ystäviä eikä faneja. Voin vain sanoa, että katsokaa 1. kesäkuuta. Siitä tulee helvetin kova ottelu. Aion antaa kaikkeni ja voittaa tämän Meksikolle, Ruiz sanoi.

Suomessa Anthony Joshua vs Andy Ruiz Jr -ottelu 1. kesäkuuta näkyy yksioikeudella PPV-otteluna Viaplay-palvelussa. Ottelun hinta on 49,95 €.