Ohhoh! Espoossa nähtiin uusi maailmanennätys – katso juoksu täältä!

© Kuva: Getty Images
Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Ranch Kelly rikkoi ranskalaisen Dernier Vikingin tammojen 3100 metrin maailmanennätyksen keskiviikkona Vermossa. Se juoksi tauluun tuloksen 14,0, joka alitti paitsi vanhan SE:n, myös edelliset ME-lukemat 14,3/3100 metriä.

Suomen ennätyksen alittamista osattiin odottaa, mutta maailmanennätys tuli puskista – varsinkin, kun kirittäjiä Ranch Kellyllä ei ollut matkalla eikä lopussa.

Kyseessä on jo huipputamman uran toinen ME-tulos, kun edellinen syntyi viime syksynä Vincennesissä. SE-tilastoissa Ranch Kellyn nimi näkyy nyt viisi kertaa, kun se hallitsee yli 1600 metrin, yli 2000 metrin, yli 3000 metrin autoennätystä, sekä yli 2500 metrin ja yli 3000 metrin volttiennätystä.

Katso ME-juoksu alta.

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!