Saul ”Canelo” Alvarez nappasi myös nyrkkeilyn IBF-liiton keskisarjan mestaruusvyön itselleen, kun hän peittosi yhdysvaltalaisen Daniel Jacobsin pistein Las Vegasissa. Alvarez säilytti samalla jo aiemmin hankkimat WBA:n ja WBC:n tittelinsä.

Pistevoitto merkittiin meksikolaiselle 115-113, 115-113 ja 116-112. Alvarez hallitsi ottelun alkua. Jacobsin parhaat hetket olivat yhdeksännessä ja kymmenennessä erässä, mutta Alvarez kesti hänen muutamat painavat osumansa ja keräsi vastaiskuillaan ratkaisevat pisteet.

Alvarez on ilmaissut halunsa otella seuraavaksi WBO-järjestön mestaruuden Demetrius Andradea vastaan. Yhdysvaltalainen on voittanut kaikki 27 otteluaan ammattilaisena.

Canelon uran saldo on nyt 52 voittoa, yksi tappio ja kaksi ratkaisematonta. Jacobsin tilastot näyttävät 35 voittoa ja kolme tappiota.