Tommi Siirilä jättää VaLePan

© Kuva: Juha Tamminen

Lentopallojoukkueen keskipelaaja Tommi Siirilä palaa takaisin ulkomaille yhden VaLePa Sastamala -kauden jälkeen. Siirilän uusi työnantaja on itävaltalaisjoukkue Hypo Tirol AlpenVolleys Haching, joka pelaa Saksan Bundesliigassa.

– Joukkue on juuri sellainen, mikä oli kiikarissa. Olen tyytyväinen, että sain sopimuksen jo tässä vaiheessa, ettei tarvitse koko kesää odotella. Saksan liiga on tasokas, ja seuralla on ensi kaudelle kovat tavoitteet, joten hyvillä mielin lähden syksyllä Innsbruckiin, Siirilä sanaili.

Päättyneellä kaudella innsbruckilaisjoukkue sijoittui Bundesliigassa jaetulle pronssille. CEV Cupissa tie nousi pystyyn lopulta koko cupin voittanutta italialaista Trentinoa vastaan. Suomalaisista ennen Siirilää Hypo Tirolia on edustanut Toni Kankaanpää (2010-11).

Tommi Siirilän CV:n pääsarjajoukkueet ovat tähän mennessä kotimaiset Kokkolan Tiikerit ja Pielaveden Sampo sekä Ranskan pääsarjan Ajaccio ja Italian Serie A:n Perugia. Aikuisten maaotteluita Alajärven Ankkurien kasvatilla on 102.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!