Esport Oilersin liigamiehistön sopimustilanne on viimeisiä silauksia myöten valmis. Joukkueen päävalmentajana jatkaa Heikki Luukkonen, joka on johdattanut Öljymiehiä viimeiset kaksi kautta. Lisäksi valmentajina jatkavat tutut nimet Aleksi Lammi, Mika Väisänen ja Jussi Sihvonen, joista Lammi käskyttää jatkossakin Oilersin NG A-poikia päävalmentajan tontilta.

Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja on kiitollinen siitä, että Öljymiesten valmennusryhmään ei tarvinnut tehdä suurempia muutoksia.

– Todella hyvä tilanne päästä jatkamaan samalla lajivalmennuksella. Liigajoukkueen tavoitteet ovat korkella, ja uskomme että pitkäjänteinen työ saa palkinnon lähitulevaisuudessa.

Ainoa vaihdos valmennuksessa nähdään fysiikkavalmentajan tontilla. Miesten ja NG A-poikien uudeksi fysiikkavalmentajaksi on nimetty Aapo Räntilä.

– Fysiikkapuolella saadaan mielenkiintoista vaihtelua, kun erinomaista työtä viimeiset kaksi kautta tehnyt fysiikkavalmentaja Jannne Karisto jää työkiireiden takia sivuun, ja Aapo Räntilä ottaa ohjat käsiin, Vehkaoja lisää.

Pelaajasopimukset hyvällä mallilla – uudet vahvistukset tiedotetaan ensi viikolla

Oilers tiedottaa joukkueen uudet vahvistukset ensi viikolla. Vehkaoja on nykytilanteeseen tyytyväinen, sillä joukkueen perusrunko pysyy hyvin kasassa.

– Ensi kauden joukkueen rakentumisen lähtökohta oli se, että jatketaan mahdollisimman samalla ryhmällä. Tässä olemme onnistuneet hyvin, koska ainoastaan kaksi viime kauden pelaajaa poistuu joukkueesta varmuudella, Vehkaoja kertoo.

Kyseiset pelaajat ovat Alexander Nyman, joka muuttaa ulkomaille opiskelukuvioiden takia, sekä Christian Remes, joka siirtyy liiganousija Tikkurilan Tiikereihin.

– Liigajoukkue vahvistuu muutamalla myöhemmin tiedotettavalla pelaajalla. Lisäksi A-juniorien mestaruusjoukkueesta mukaan nousee 98-syntynyt Matias Juuranto. Nymanille ja Remekselle iso kiitos kahdesta viime kaudesta Oilers-paidassa, Vehkaoja kommentoi lopuksi.

Lähde: Oilers tiedote