100 metrin maailmanmestari Justin Gatlin uskoo Paavo Nurmen stadionin kenttäennätyksen rikkoutumiseen – ”Juoksin edellisessä kilpailussani nopeampaa”

© Kuva: Getty Images

Miesten 100 metrin amerikkalainen maailmanmestari Justin Gatlin arvioi Turun Paavo Nurmi Gamesin mediatilaisuudessa, että tiistaisella 100 metrillä Paavo Nurmen stadionin kenttäennätyksen 10,02 rikkomiseen on kaikki edellytykset. Gatlinin ykkösvastus on Mike Rodgers.

– Juoksin edellisessä kilpailussani Japanissa 10,00. Olen sen jälkeen tehnyt nopeustreeniä ja juoksu on teknisesti hyvässä ıskussa, joten se on mahdollista, Garlin sanoi kenttäennätyksen rikkomisesta.

Kysymyksiin kuinka 37-vuoden ikä vaikuttaa harjoitteluun ja juoksemiseen, Gatlinin ei tarvinnut vastausta pitkään miettiä.

– Ikääni en paljon mieti. Treenaan itseäni nuorempien urheilijoiden kanssa. Olen joukon vanhimpia, mutta paikat ovat kipeänä silloin kuin muillakin ja olen terävässä iskussa silloin kuin hekin, Gatlin tuumi.

– Voitan heidät starttiharjoituksissa ja pystyn juoksemaan nopeampia aikoja kisoissa ja vetotreeneissä. Tiedän milloin pitää juosta kovaa ja milloin levätä

Lähde: Urheiluliitto


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.