Kaksi kultaista mitalia ampumahiihdon MM-kilpailuissa Östersundissa juhlinut Vetle Sjåstad Christiansen on pitkään valitellut vasemman polven kipua harjoituksissa sekä kilpailuissa. Hän uskoo tietävänsä vhidoin syyn vaivoihin.

Geokätköä etsimässä ollut mies hyppäsi viisi vuotta sitten noin kolme metriä korkealta sillalta alas ja loukkasi itsensä.

– Polven tutkimuksen jälkeen selvisi, että vamma oli tullut putoamisesta. Silloin mieleni tuli tapaus, joka tapahtui viisi vuotta sitten. Loukkaantuminen on tarpeeton ja absurdi, Sjåstad Christensen kertoi NRK:lle.

Mies joutuu polvileikkaukseen, jonka toivotaan selvittävän lopullisesti urheilijan vamman.

– He eivät uskalla sanoa vielä, saadaanko ongelma ratkaistua leikkauksella, mutta mitä todennäköisimmin se tulee onnistumaan, Sjåstad Christensen toteaa.