Huippupelaaja joutui ryöstäjän puukotuksen uhriksi kotonaan – Karmaiseva kuva uhrista paljastaa teon raakuuden: ”Verta oli kaikkialla”

© Kuva: Getty Images

Tennistähti Petra Kvitova on kertonut kokemistaan kauhunhetkistä, kun hän joutui taistelemaan hyökkääjää vastaan henkensä uhalla. Tshekkiläinen joutui kotiinsa tunkeutuneen veitsimiehen hyökkäyksen kohteeksi vuoden 2016 joulukuuhussa.

28-vuotias loukkasi kätensä vakavasti puukotuksessa. Tennistähti joutui neljä tuntia kestäneeseen leikkaukseen ja joutui pitämään viiden kuukauden tauon huippu-urheilusta.

Tuntematon mies kertonut, että hän tullut tarkastamaan asunnon lämpimän veden järjestelmää. Sen jälkeen alkoi tapahtua.

– Hän pyysi minua kääntämään lämpimän veden päälle ja samalla hetkellä hänellä oli veitsi minun kurkullani. Otin siitä kiinni molemmin käsin. Pidin terää vasemmassa kädessäni ja vein sen hyökkääjältä. Kaaduin lattialle ja verta oli kaikkialla, Kvitova sanoo.

Kvitova kertoi ryöstäjälle, että hänen pitää päästä nopeasti sairaalahoitoon.

- Mies kysyi, paljonko minulla on rahaa. Vastasin, että 10 000 korunaa eli noin 388 euroa. Hän sanoi ok. Annoin hänelle rahat, hän häipyi ja minä soitin ambulanssin paikalle. Sen jälkeen olin yhteydessä poliisiin, tennispelaaja sanoi.

Kvitova kärsi pahoja vammoja vasempaan käteensä.

– Kaikki vasemman käteni sormet joutuivat viilletyksi ja peukalon sekä etusormen hermot ovat vaurioituneet. Liikkuvuus ei ole tänäkään päivänä sataprosenttista, Kvitova kertoi.

12 kuukautta hyökkäyksen jälkeen 33-vuotias Radim Zondra pidätettiin ja tuomittiin tämän vuoden maaliskuussa kahdeksan vuoden vankeuteen törkeästä pahoinpitelystä ja murrosta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.