Vaasan Vasaman Anni-Linnea Alanen heitti kotikentällään 17-vuotiaiden tyttöjen 500-grammaista keihästä ennätyksensä 55,21. Tulos on tämän ikäluokan kautta aikain neljänneksi paras.
Mikaela Ingbergin valmentama Alanen on kahtena viime kesänä sijoittunut toiseksi 15- ja 16-vuotiaiden tyttöjen SM-kilpailuissa.
Olympiaedustaja Jonathan Åstrand Närpiön Kraftista on 33-vuotiaana palannut kolmen vuoden kilpailutauolta ja voitti miesten 100 metrin juoksun ajalla 10,98. Pedersören Falkenin Christoffer Envall juoksi miesten 400 metrillä kauden kotimaisen kärkiajan 48,04.
Kajaanin Kipinän Jenna Kokkonen juoksi naisten 100 metrin alkuerissä myötätuuleen 11,83 ja finaalissa 12,00. Naisten 400 metriä voitti Veitsiluodon Kisa-Veikkojen Ida Ravaska ajalla 55,42. Molemmat paransivat ennätyksiään.
Mikkelin Kilpa-Veikkojen Jessica Kähärä voitti naisten 100 metrin aitajuoksun ajalla 13,82 ja pituushypyn tuloksella 588. Miesten kiekkoa heitti kauden kärkituloksen haltija Raine Munukka Kuortaneen Kunnosta 54,95.
Lähde: Urheiluliiton tiedote