Kritisoitu SUL:n entinen valmennusjohtaja Jorma Kemppainen sai uuden pestin – Nämä ovat uudelta työltä vaaditut tehtävät

© Kuva: Getty Images

Jorma Kemppainen työskentelee jatkossa Suomen Urheiluliiton (SUL) valmennus- ja koulutusasiantuntijana ja elokuun alusta alkaen ostopalvelusopimuksella myös Espoon Tapioiden valmennuspäällikkönä.  Sopimus Tapioiden kanssa yltää vuoden 2020 loppuun ja sisältää option jatkosta.

SUL:ssa Kemppainen on toiminut useissa valmennustehtävissä, viimeksi valmennusjohtajana.

– Kemppaisen tehtävänä on vahvistaa liiton ja suurten seurojen yhteistyötä ja liiton huippuvalmentajien koulutusta. Ajatuksena on saada Kemppaisen vahva osaaminen ja pitkä kokemus hyödyttämään parhaalla tavalla kenttä – ja seuratason toimintaa, sanoo SUL:n valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkola.

– Kemppaisen tehtävänkuva on myös askel eteenpäin meneillään olevassa liiton valmennusorganisaation uudelleenjärjestämisessä, joka viedään päätökseen vuoden 2020 loppuun mennessä.

Espoon Tapioissa Kemppaisen keskeisimmät työtehtävät valmennuspäällikkönä ovat valmennustoiminnan -ja järjestelmän suunnittelu, organisointi, ylläpito, kehittäminen ja johtaminen seuran osoittamien resurssien puitteissa.

– Tehtäviin kuuluvat myös sopimus- ja talenttiurheilijoiden valmennus- ja asiantuntijapalveluiden järjestäminen, valmentajien rekrytointi ja osaamisen kehittäminen, sekä yhteistyö seuran sidosryhmien, kuten Urhean ja Espoon kaupungin kanssa, kertoo Tapioiden puheenjohtaja Esko Kuha.

Lähde: Urheiluliiton tiedote


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!