Ravit
Kymi Grand Prix
Kouvola, lauantai 15.06

Kouvolan raviradalla ajetaan lauantaina jo perinteeksi muodostunut kansainvälinen Group 1 -tason suurkilpailu, Kymi Grand Prix. Kutsukilpailuna juostava 2100m ryhmäajo on yksi kovatasoisimmista Suomessa juostavista ravilähdöistä ja tänä vuonna sen ykköspalkinto on 100 000 euroa. Tämänkertainen kisa ei ole ihan kovatasoisimmasta päästä, mutta sangen mielenkiintoinen kilpailu tästä on odotettavissa.

Suosikit

Handsome Brad sai arvonnassa ykkösradan ja vaikkei se Kouvolan radalla ole kaikkein paras lähtöpaikka, yrittää Carl Johan Jepson varmasti ottaa siitä keulapaikan. Aikaisemmin keväällä Handsome Brad otti komean voiton keulapaikalta Copenhagen Cupissa ja tämä yritetään varmasti toistaa lauantaina. 6-vuotiaan Brad De Weluven pojan kanssa on edetty uralla rauhallisesti ja nyt se kantaa hedelmää. Handsome Brad on ykkössuosikkini kisassa.

Suomalaisomisteinen Chief Orlando oli vähällä voittaa toukokuussa Sweden Cupin, joka on Elitloppet-viikonlopun kakkoskisa. Ori alkaa siis kolkutella kansainvälisen huipputason portteja ja sen kehitys on Tapio Mäki-Tulokkaan valmennuksessa ollut ilahduttavaa seurattavaa. Huippukuski Björn Goop mielii varmasti keulaan, mutta jos keulapaikka ei ole saatavilla, valjakko saatetaan nähdä johtavan takana, eikä paikka johtavan rinnallakaan olisi välttämättä katastrofi. Kakkosrankki.

Haastajat

Ranskalaistamma Billie De Montfort on lähdön kokeneempaa kaartia ja tamma on kilpaillut jo vuosia aivan absoluuttisella huipulla. Se on ollut mukana sekä Elitloppetissa että Prix de Ameriquessa. Kovissa kisoissa on uran aikana kertynyt lähemmäs kaksi miljoonaa euroa tienestejä, mutta toki vuosien kova kisaaminen alkaa varmasti jo tuntua. Tamma lähtee hyvin ja saanee kelpo juoksupaikan, mistä lopussa voi testata rahkeiden riittävyyttä. Tamma on rankingissani kolmantena, vaikka kuskivalinta ei ole optimaalisin mahdollinen.

Ranskalainen Colonel lähtee takarivistä. Colonelin kuski Jos Verbeeck tunnetaan (joskus liiankin) ennakkoluulottomista ajosuorituksistaan ja Verbeeck saattaa aiheuttaa jo kesken kisan temponmuutoksen pyrkimällä kärkipariin. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, Colonel voi haastaa suosikin juoksupään – hevonen pystyy tiukkoihin rytminmuutoksiin ja on kova kiritykki.

Muita mahdollisia menestyjiä ovat hyväluokkainen Racing Mange ja jossain määrin myös huonosta lähtöradasta kärsivä suomalaisruuna Next Direction.

Vetosuositus

in kertoimissa valjakot on hinnoiteltu muuten melko oikein, mutta Billie de Montfort kärsii aliarvostuksesta. Tähän paikkaan tulemme iskemään ja vetosuosituksena on Billie De Montfort sijat 1-3 kertoimella 2,90. Veto on siis voitollinen, jos hevonen sijoittuu kolmen parhaan joukkoon.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi tapahtumaan Kymi Grand Prix 2019 ja kohteeseen veto ”Billie De Montfort sijat 1-3”. Jos Billie De Montfort sijoittuu kolmen parhaan joukkoon, saat 290 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos hevonen ei sijoitu kolmen parhaan joukkoon, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]