Ruotsalaislehti Expressenin mukaan ruotsalaisia veljeksiä Patrick Bogerea ja Johnson Bogerea epäillään osallisuudesta raiskaukseen ja kidnappaukseen.

Patrick on entinen ammattinyrkkeilijä, joka kilpaili amatöörinä EM- ja MM-tasolla sekä vuoden 2004 olympialaisissa. Hän voitti amatöörinyrkkeilijänä viisi Ruotsin mestaruutta ja ammattilaisnyrkkeilijänä 14 ottelusta 12 voittoa. Hänen veljensä Johnson kuuluu Länsi-Ruotsin Bandidosin johtohenkilöihin.

Helmikuussa poliisi teki laajan iskun Lerumissa sijaitsevaan taloon, jossa epäiltiin raiskausta. Asunnosta löytyi kaksi raiskauksen uhria, joista toista oltiin kuitenkin myös kidutettu porakoneella. Löydön takia aiemmasta raiskaustutkinnasta tulikin kidnappaustutkinta. Veljekset ovat nyt etsintäkuulutettu.

Johnsonia epäillään avunannosta kidnappauksessa, avunannosta törkeässä laittomassa pakottamisessa ja törkeästä petoksesta ja Patrickia kidnappauksesta, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä laittomasta pakottamisesta.

Kaikkiaan 11 ihmistä epäillään osallisuudesta kyseiseen rikokseen.

Krister Maconi

@KMaconi
"Både Johnson och Patrick #Bogere har ett gediget brottsförflutet och förekommer vid flera avsnitt i belastningsregistret." expressen.se/gt/sport/brode…