Vaarallinen tilanne ennen pesäpallo-ottelua: Huippupelaaja sai sairauskohtauksen – ”Onneksi nyt näyttää, että säikähdyksellä selvittiin”

© Kuva: Juha Tamminen
Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kuusinkertainen Itä-Länsi-pelaaja Anssi Lammila joutuu kahden viikon tarkkailujaksolle viime sunnuntaina tapahtuneen sairauskohtauksensa vuoksi, Kouvolan Pallonlyöjät tiedotti.

– Jouduin tosiaan sunnuntaina jättämään pelin väliin sairaskohtauksen takia. Onneksi nyt näyttää, että säikähdyksellä selvittiin, mutta seurantajakso on käynnissä ja sen vuoksi joudun olemaan pelikentiltä sivussa toistaiseksi, kapteeni Anssi Lammila kommentoi tiedotteessa.

– Kyseessä oli verenkiertohäiriö. Minulla ei ole ollut sellaista lainkaan aikaisemmin, joten halusimme totta kai varmistaa, ettei kyseessä ole mitään vakavampaa. Siinä on kuitenkin mahdollisuudet saada esimerkiksi infarkti. Olin pari päivää sairaalassa seurannassa ja nyt pääsin pois tarkkailujaksolle, hän puolestaan kertoi Iltalehdelle torstaina.

Seuraavan kerran Kopla pelaa KSS Energia Areenalla sunnuntaina 30.6. Kempeleen Kiriä vastaan.

Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!