Vasta 15-vuotias Ada Hautala jälleen huimiin suorituksiin Sveitsissä – ”Olen tosi tyytyväinen”

© Kuva: Getty Images

Naisten telinevoimistelun Koperin Challenge cupin finaalit voimisteltiin eilen päätökseen. Maailmancupin ensikertalainen, 15-vuotias Ada Hautala Oulun Pyrinnöstä kiilasi tiensä perjantain karsinnoista finaaliin puomilla ja permannolla. Tänään Hautala piti hermonsa kylminä ja voimisteli lähes karsintapäivän veroiset suoritukset finaalien kovassa porukassa.

Puomilla Hautala tippui harmittavasti ylöstulosta, mutta jatkoi sarjan loppuun varmasti voimistellen. Puomilta Hautalan pisteet 11,700 ja sijoitus karsinnan tavoin seitsemäs.

Permannolla Hautala jatkoi vahvaa suorittamista. Volttipätkien alastuloissa muutamia askeleita, mutta muuten upea sarja. Pisteet jäivät hieman karsinnan pisteistä, mutta Hautala paransi sijoitustaan kuudenneksi pistein 12,300.

-Olen kokonaisuuteen tosi tyytyväinen. Puomin ylöstulo harmittaa, sillä sarja oli muuten tosi hyvä. Permannolla vain nautin, totesi Hautala.

-Kokonaisuutena oli tosi hieno kokemus ja reissu ollut kaikkinensa. Hienoja juttuja nuorille urheilijoille. Toki, puomin ylöstulo harmittaa, koska se ei ole Adalle tavanomainen virhe, mutta jäipä jotain hampaan koloon ensikertaa varten, summasi Adan valmentaja Pauliina Savola.

Nyt Hautalan kausi jatkuu pienellä lomalla, jonka jälkeen alkaa harjoittelu kohti syksyn MM-kilpailuja. Toinen Koperissa kilpaillut maailmancup noviisi Voimisteluseura Keski-Uusimaan Iida Haapala jatkaa vielä harjoituskautta ja lomailee hieman myöhemmin.

Lähde: Voimisteluliiton tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!