Videolla näkyy, kuinka moottoripyöräilijä ampuu urheilulegendaa raukkamaisesti selkään – Palkkamurhaaja yrittikin tappaa toisen miehen!

© Kuva: Getty Images
HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Entistä baseball-tähteä David Ortizia ammuttiin 9.kesäkuuta Dominikaanisessa tasavallassa.

Tapahtumapaikkana oli Dial Bar and Lounge –baari Santo Domingon kaupungissa. Viranomaisten mukaan miespuolinen ampuja oli noussut moottoripyörän selästä ja ampunut Ortizia lähietäisyydeltä. Luoti oli mennyt Ortizin vatsan läpi. Hänet on leikattu ja hän on vakaassa tilassa.

Maan oikeuskansleri Jean Alain Rodríguez on nyt paljastanut hyökkääjien aikoneen tappaa Ortizin sijaan mies, joka istui baseball-tähden kanssa samassa pöytäseurueessa.

– Tutkimukset osoittavat, että Ortiz ei ollut rikoksen kohteena, Rodríguez kertoi.

Hän sanoi myös, että hyökkäyksen kohteena olisikin ollut Ortizin ystävä. Samassa seurueessa istui televisioisäntä Jhoel López, joka haavoittui iskussa. Luoti osui häntä jalkaan. Miehen ampumisesta oli tarjottu vaivaista 7800 dollarin summaa.

Baseballin lajilegendoihin kuuluva Ortiz pelasi USA;n tähdistöottelussa kymmenen kertaan Hän pelasi ammattilaisvuosinaan 1997–2016. Minnesota Twinsissä ja Boston Red Soxissa. Hän on kolminkertainen baseballin World Seriesin voittaja.

HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!